Creatief Bewegingsatelier CBA

 

Prijs deelname per sessie : €10,00
Deelnemers CTA C’est La Vie : €5,00

Je kan per keer ter plaatse betalen.
Je bent altijd vrij om in te stappen. Elke sessie staat op zich.

Sessies die niet kunnen doorgaan zullen vermeld staan op de website www.wildschaap.be

Kijk regelmatig naar de website!

Onze kleine lettertjes

Wild Schaap doet zijn  best om alle geplande activiteiten zoveel mogelijk te laten doorgaan met een minimum aantal deelnemers.  

Dit betekent dat we in geval van annulatie door jezelf voor aanvang van de workshop, het cursusgeld niet kunnen terugbetalen. Ook kan het betaalde bedrag niet in mindering gebracht worden bij inschrijving voor een andere workshop.
Gemiste lessen kunnen niet ingehaald worden in een volgende of andere lessenreeks, ze kunnen ook niet in mindering  gebracht worden van de bijdrage en worden ook niet terugbetaald.
Je betaalt voor een plaats in de groep. Indien je zelf niet meer kan deelnemen mag je steeds iemand anders in jouw plaats de workshop (verder) laten bijwonen.
Cursusgeld wordt wel terugbetaald indien Wild Schaap een activiteit door onvoldoende inschrijvingen of andere omstandigheden moet afgelasten. 

Workshop op locatie.  

Bij annulatie door jezelf van een cursus op locatie ( Frankrijk , Ardennen, ….) worden steeds de verblijfskosten en 50% van het cursusgeld aangerekend.  Er is geen terugbetaling indien je tijdens de workshop beslist om niet meer deel te nemen.   

Uitzonderingssituaties.

Wanneer door gesteld gedrag het belang van de werking en de veiligheid van de groep in het gedrang komt is Wild Schaap gerechtigd om een persoon uit te sluiten van verdere deelname. Dit zonder terugbetaling van het cursusgeld.  Je bent pas zeker van een plaatsje in de groep na betaling.

Ons rekening nummer: BE 94 6715 453089 – 14 

Ik ga hiermee akkoord.
Ik schrijf me in voor: "Creatief Bewegings Atelier" Art in Motion.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)