BELGAMBIA 1

Wild schaap maakt een revue ! 

Een revue over het leven waarmee we eind dit jaar de planken opstuiven.  En net zoals vorig jaar koppelen we onze voorstellingen weer aan een goed doel.  Dit keer spannen we ons graag in voor BelgambiaLink. Waarom BelgambiaLink

BelgambiaLink is een organisatie geleid door een paar enthousiastelingen die op eigen initiatief, eigenhandig en met veel eigen middelen een schooltje van maar liefst 900 leerlingen, in Madiana (Gambia), aan de meest elementaire zaken helpen zoals water, toilet, beschutte leslokalen etc. Hun energie is bewonderenswaardig. Wat ooit begon als toeristische uitstap eindigde in een (reeds vier jaar durend) engagement om de mensen van het dorpje te helpen.  Ze boekten reeds mooi resultaat!  Maar er is nog veel te doen en veel nodig.

BELGAMBIA 2

Jij kan ook helpen!

Help ons inzamelen: drinkbekers, toilet- en schoolgerief, rugzakjes, verbanddozen, pleisters, ontsmettingsmateriaal, bouwmateriaal, verf, tandenborstels en -pasta, kinderkleren (4jaar-14jaar) ….. Heb jij dergelijke zaken liggen en je wil ze doneren? Breng alles mee naar één van onze voorstellingen.

Kan je niet komen kijken? Contacteer ons! Dan halen wij de spullen op: wildschaap@gmail.com  Of geef alles gewoon af in ons repetitielokaal: wij repeteren iedere zaterdagochtend (10.00u – 13.00u) in De Waterspiegel, Meulesteedsesteenweg 510 te Gent. ( graag een seintje vooraf) Kom je kijken naar onze revue? 1€ per ticket gaat naar Belgambialink.